Chicu către Sandu: Politician-o, în țară mor Oameni© noi.md

Chicu către Sandu: Politician-o, în țară mor Oameni

, 9 știri, 10 vizualizări

Prim-ministrul Ion Chicu a lansat un mesaj acid la adresa liderei PAS, Maia Sandu, după ce fracțiunea PAS a lipsit de la ședința de azi a Legislativului. În mesajul său, Chicu numește decizia PAS „un moft”, o acuză pe Sandu de alianță cu Candu și Șor și chiar o numește „limitată”. „Știu că-i fac un avantaj lui Năstase prin acest mesaj, dar deoarece el (politician), e „în promile”, Maia Sandu (politician) nu va pierde mare treabă. Electoral vorbind”, a conchis Chicu.

„În țara asta trăiesc Oameni, nu electorat. Nu vă pică bine electoral majorarea cu 30% a salariilor pentru 47 mii lucrători medicali, care mor acum pentru Oameni? Nu vă pică bine electoral alocarea a căte 700 lei pentru 659 mii de Oameni nevoiași? Nu vă pică bine electoral ajutorul de 100 mln.lei pentru agricultori, sau încă 50 mln. pentru întreprinderile mici?

Sau, Maia Sandu - politician, credeți că prin moftul (proverbial deja), puteți anula Constituția RM, care oferă dreptul guvernului să-și angajeze răspunderea? Moftul vă face să credeți, că doar un guvern condus de Dvs. poate să folosească acest drept de angajare a răspunderii, cum ați facut-o în noiembrie 2019? Politiciano, în țară mor Oameni. Nu electorat - oameni”, îi reproșează Chicu lui Sandu.