Chicu: Moldtelecom și Calea Ferată nu se regăsesc în lista de privatizări3Foto© deschide.md

Chicu: Moldtelecom și Calea Ferată nu se regăsesc în lista de privatizări

, 6 știri, 5 vizualizări

Șeful cabinetului de miniștri susține că lista conține unele întreprinderi care deja de mult timp sînt propuse pentru de privatizare. Totodată, Ion Chicu anunță că „Moldtelecom” și „Calea Ferată din Moldova” nu se regăsesc în lista respectivă, dezmințind anumite speculații din spațiul public, transmite noi.md cu referire la IPN.

De asemenea, premierul declară că din această listă nu fac parte nici rețelele de distribuție a energiei, nici nodul hidraulic de la Costești. „Întreprinderi pe care noi le considerăm strategice nu se regăsesc în lista pentru privatizare. Acolo sînt întreprinderi care practică activități care nu corespund profilului statului”, a declarat Ion Chicu în cadrul emisiunii „Acces direct” de la postul NTV Moldova.

„A trecut sau n-a trecut momentul privatizării „Moldtelecom” eu nu vreau să mă expun. Tot timpul sînt pe piață conjuncturi care sînt mai bune sau mai puțin prielnice... Un moment bun pentru privatizare, dacă va trebui de privatizat, o să mai fie, acum nu este”, a explicat Ion Chicu.