Chirinciuc ar fi fugit din țara! Nici fostul ministru, nici avocatul acestuia nu au fost prezenți la pronunțarea sentinței© deschide.md

Chirinciuc ar fi fugit din țara! Nici fostul ministru, nici avocatul acestuia nu au fost prezenți la pronunțarea sentinței

, 4 știri, 4 vizualizări

Fostul ministru al Transporturior, Iurie Chirinciuc, a părăsit Republica Moldova după ce a fost condamnat la trei ani și jumătate de închisoare, cu executare. După publicarea știrii privind condamnarea sa, redacția Deschide.MD a fost notificată de către un cititor că Iurie Chirinciuc a fost văzut aseară, în jurul orei opt, în punctul de trecere Sculeni, într-un automobil de model Skoda Superb.

De altfel, informația se leagă cu ceea ce ne-a spus și avocatul său, Serghei Cârlig, și anume că „nici apărarea și nici clientul lor nu au fost prezenți la pronunțarea hotărârii”, ci doar la dezbaterile judiciare, care au avut loc ieri la Curtea de Apel.

Precizăm că Iurie Chirinciuc deține și cetățenia română.

Procuratura Generală a expediat azi dimineață un comunicat de presă în care anunță: Fostul ministru al Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor va sta după gratii.