Cinci acte, ce nu corespund rigorilor legale, ridicate la frontieră3Foto© publika.md

Cinci acte, ce nu corespund rigorilor legale, ridicate la frontieră

, 8 știri, 11 vizualizări

Două permise de conducere și alte trei teste PCR COVID-19 false au fost depistate în ultimele 72 de ore la trecerea frontierei de stat. Cazurile au fost consemnate în punctele de trecere a frontierei Palanca, Giurgiulești-Galați, Leușeni și Otaci.

Potrivit Poliției de Frontieră, în după-amiaza zilei de 26 martie, un permis de conducere fals a fost depistat la PTF Giurgiulești-Galați, într-un autocar cu pasageri, care urma să ajungă în Franța. Documentul era eliberat pe numele un bărbat, originar din raionul Hîncești. Tânărul, asupra căruia a fost depistat actul, le-a declarat polițiștilor că permisul i-ar fi fost dat de către o persoană pentru a-l transmite posesorului acestuia când va ajunge la destinație.

Cel de-al doilea permis de conducere care nu corespunde rigorilor legale a fost depistat în PTF Palanca, la data de 27 martie. Pe direcția intrare în șară s-a prezentat un cetățean al Statelor Unite ale Americii, în vârstă de 31 de ani, la volanul unui autoturism înmatriculat în Ucraina.