Cinci adolescente din Polonia au murit asfixiate, dupa ce un incendiu a izbucnit in cladirea in care acestea se aflau6Foto© prime.md

Cinci adolescente din Polonia au murit asfixiate, dupa ce un incendiu a izbucnit in cladirea in care acestea se aflau

, 8 știri, 5 vizualizări

Polonia este zguduita de moartea celor cinci fete, toate de 15 ani, care sarbatoreau ziua de nastere a uneia dintre ele intr-un escape room din nordul tarii. Este vorba de un joc de aventura in care jucatorii sunt blocati intr-o camera si trebuie sa rezolve o serie de puzzle-uri ca sa evadeze. Presa straina scrie ca fetele, 4 dintre ele colege de clasa, s-ar fi aflat la jumatatea jocului cand in cladirea respectiva a izbucnit incendiul. Acestea au murit asfixiate.

Piotr JEDLINSKI, PRIMARUL ORASULUI KOSZALIN: „Suntem cu gandul la familiile victimelor. Pana acum cunoastem ca focul a izbucnit la ora 17:00 intr-o camera escape room din orasul Koszalin. Sunt cinci victime tinere. Am oferi asistenta psihologica si psihiatrica pentru a ajuta familiile lor. ”

In urma incidentului a fost ranit si un barbat de 25 de ani, care se afla in acel moment in cladire. Autoritatile au cateva versiuni ale celor intamplate, insa cauzele exacte a tragediei nu se cunosc deocamdata.