Cîștigătoarele celor 72 de granturi pentru dezvoltarea afacerilor au semnat contractele de finanțare2Foto© unimedia.info

Cîștigătoarele celor 72 de granturi pentru dezvoltarea afacerilor au semnat contractele de finanțare

, 4 știri, 2 vizualizări

De asemenea, în cadrul unei sesiuni de informare organizate de ODIMM, antreprenoarele au fost informate despre prevederile contractuale și pașii care urmează să-i întreprindă pentru valorificarea corectă a grantului obținut. La finalul sesiunii, antreprenoarele au semnat electronic contractele de finanțare nerambursabilă.

În cadrul evenimentului online, ministrul Economiei și Infrastructurii, Sergiu Railean, a salutat curajul antreprenoarelor de a iniția o afacere în această perioadă deloc ușoară pentru întreaga societate, dîndu-le asigurări că statul va crea un mediu economic favorabil pentru a putea să-și implementeze proiectele investiționale.

„Întotdeauna m-a impresionat perseverența, cu care antreprenoarele noastre și-au realizat proiectele, înfruntînd toate dificultățile și stereotipurile din societate. Cu acest program dedicat antreprenoriatului feminin, le sîntem alături și le oferim un suport real pentru afacerile pe care le-au inițiat”, a spus ministrul Railean.