CM 2018: Campioana mondială Germania, învinsă de Coreea de Sud și eliminată din competiție

CM 2018: Campioana mondială Germania, învinsă de Coreea de Sud și eliminată din competiție

16 știri, 7

Potrivit Agerpres, acest eșec nu a făcut decât să confirme momentul de declin al naționalei germane, care s-a prezentat sub așteptări la toate cele trei meciuri din Rusia.

Nationalmannschaft a fost lentă, previzibilă, obosită, lipsită de idei, având în toate partidele o posesie sterilă. Echipa antrenată de Joachim Loew, care a părut și el prins în acest blocaj, a dezamăgit profund în fața celei mai slabe echipe din grupă și a pierdut lamentabil.

Germania a pus capăt unei performanțe care data de 80 de ani. Din 1938, Germania trecuse de fiecare dată de grupe la Cupa Mondială, excepție făcând ediția din 1950, când nu a participat, fiind interzisă după al Doilea Război Mondial. Nici chiar cvintupla campioană mondială Brazilia nu se poate lăuda cu asemenea performanță, sud-americanii nereușind să treacă de faza grupelor în 1966.

Germania a încheiat grupa pe ultimul loc, cu o singură victorie, 2-1 cu Suedia, obținută în prelungiri, și două eșecuri 0-1 cu Mexic și 0-2 cu Coreea de Sud.

Prima repriză a partidei de la Kazan a fost una cu puține ocazii de gol, dintre acestea cele mai mari fiind ale asiaticilor. Sud-coreenii au fost aproape de deschiderea scorul în min. 19, din lovitură liberă, prin Jung Wooyoung, dar Neuer a reușit să respingă in extremis din fața lui Son. Același Son, vedeta echipei Tottenham, a reluat din voleu (25), un pic peste vinclu.

”Die Mannschaft” a avut dou...

    Citește pe tv8.md