Codreanu merge în vizită la București. Scopul vizitei
Foto: tv8.md

Codreanu merge în vizită la București. Scopul vizitei

15 știri, 5

Primarul general interimar al municipiului Chișinău, Ruslan Codreanu, se află, pe parcursul zilei de astăzi, într-o vizită oficială în capitala României, București.

Scopul vizitei primarului interimar de Chișinău în municipiul București este semnarea Acordului de grant pentru finanțarea lucrărilor de reconstrucție a scărilor din granit din Parcul „Valea Morilor".

De menționat că Primăria municipiului Chișinău va beneficia de un grant în valoare de peste 18 milioane 970 mii lei (sau peste 920 mii EURO) din partea Consiliului local Sectorul I București pentru reabilitarea scărilor de granit din Parcul „Valea Morilor".

În același timp, Primăria municipiului Chișinău își asumă cheltuielile în proporție de 5 la sută din valoarea totală a proiectului, ceea ce constituie circa 945 mii lei, dar și cheltuielile de proiectare, asistență tehnică, lucrări de efectuare a expertizelor documentației de proiect și supraveghere tehnică a lucrărilor de execuție.

Implementarea proiectului va începe în perioada imediat următoare, iar lucrările vor fi executate pe parcursul a 14 luni.

    Citește pe timpul.md