Gabriela Firea: „Silvia Radu este la fel de preocupată ca și mine de domeniile sănătate și educație, fiind și mamă a trei copii – ca și mine”

Gabriela Firea: „Silvia Radu este la fel de preocupată ca și mine de domeniile sănătate și educație, fiind și mamă a trei copii – ca și mine”

8 știri, 13

Primarul General al municipiului București, Gabriela Firea, în cadrul întrevederii de astăzi cu Primarul General interimar al municipiului Chișinău, Silvia Radu, a găsit mai multe similitudini între ele, informează SHOK.md.

În cadrul unei conferințe de presă, Gabriela Firea a declarat: „Silvia Radu este la fel de preocupată ca și mine de domeniile sănătate și educație, fiind și mamă a trei copii – ca și mine, iată încă o similitudine. Provine din domeniul privat – la fel ca și mine”.

Totodată, Gabriela Firea i-a făcut Silviei Radu și un cadou. „Aș dori să-i fac dnei Primar, din partea nu doar a mea, dar și a tuturor bucureștenilor un mic dar, simbolic, în anul centenarului. Este vorba despre ia noastră tradițională românească, pe care și eu o port cu foarte mare plăcere, nu doar la sărbătorile naționale, dar și ori de câte ori am ocazia. Să vă poarte mult noroc, mult succes în întreaga activitate.

Și de asemenea, un album cu cele mai frumoase mănăstiri din România. Sunt convinsă că pe unele le-ați vizitat deja, iar pe altele probabil veți avea ocazia să mergeți, dar și peisaje pitorești deosebite și tradiții din România”, a adăugat Firea.

    Citește pe shok.md