Comisarul European pentru Politici Regionale, Corina Crețu, va efectua o vizită la Chișinău
Foto: www.publika.md

Comisarul European pentru Politici Regionale, Corina Crețu, va efectua o vizită la Chișinău

29 știri, 10

La invitația premierului Pavel Filip, Comisarul European pentru Politici Regionale, Corina Crețu, va întreprinde, în perioada 17-19 mai curent, o vizită în Republica Moldova. Înaltul oficial european va avea joi, 17 mai, o întrevedere cu prim-ministrul Pavel Filip, în cadrul căreia vor fi abordate aspecte ale colaborării cu UE, în contextul promovării politicilor de dezvoltare regională a Republicii Moldova.

De asemenea, vineri, 18 mai, cei doi oficiali vor susține o lecție publică pentru studenții Academiei de Studii Economice a Moldovei, iar sâmbătă, 19 mai, vor participa la deschiderea Orășelului European 2018, la Ungheni. Programul vizitei include: Joi, 17 mai ora 11.00 – Premierul Pavel Filip și Comisarul European pentru Politici Regionale, Corina Crețu, vor avea o întrevedere bilaterală(Casa Guvernului, intrarea din str.

Pușkin, sala de ședințe, et. I) Notă: Direcția comunicare și protocol a Guvernului va realiza imagini protocolare pe care le va pune la dispoziția instituțiilor mass-media ora 11.20 – Fotografie de protocol comună a celor doi oficiali, urmată de ședința în format extins a delegațiilor Republicii Moldova și Uniunii Europene(Casa Guvernului, intrarea din str. Pușkin, sala de ședințe, et. I) Notă: Reprezentanții mass-media vor putea lua imagini protocolare ora 12.15 – Premierul Pavel Filip și Comisarul European Corina Crețu vor susține o conferință de pre...

    Citește pe gov.md