Comisia Europeană a aprobat eliberarea sumei de peste 36 de milioane de euro, sub formă de grant, pentru R. Moldova6Foto© tv8.md

Comisia Europeană a aprobat eliberarea sumei de peste 36 de milioane de euro, sub formă de grant, pentru R. Moldova

, 8 știri, 4 vizualizări

Comisia Europeană a aprobat în această săptămână eliberarea sumei de peste 36 de milioane de euro, bani nerambursabili, din ajutorul de 600 de milioane de euro destinat R. Moldova.

Anunțul a fost făcut de către Katarina Mathernova, directoarea generală adjunctă a Directoratului Vecinătate și Negocieri privind extinderea, Comisia Europeană, în cadrul conferinței de presă desfășurată marți, 14 septembrie, la Ministerul de Externe, la care a participat și ministrul de Externe, Nicu Popescu.

Vicepremierul Nicu Popescu a primit marți la Ministerul de Externe delegația de oficiali europeni condusă de Katarína Mathernová, director general adjunct al Directoratului Vecinătate și Negocieri privind extinderea, Comisia Europeană, și Michael Siebert, director pentru Rusia, Parteneriatul estic, Asia Centrală, cooperare regională și OSCE, Serviciul European de Acțiune Externă.