Comrat: Un tânăr a murit după ce motocicleta pe care o conducea s-a izbit violent de o mașină a poliției7Foto© jurnal.md

Comrat: Un tânăr a murit după ce motocicleta pe care o conducea s-a izbit violent de o mașină a poliției

, 20 știri, 10 vizualizări

Se deplasau la o chemare, însă au fost implicați într-un grav accident rutier. O mașină a poliției și două motociclete s-au ciocnit violent în această noapte. În urma impactului, un motociclist și-a pierdut viața, iar altul a fost transportat de urgență la spital. Totul a avut loc la data de 14 iulie, în jurul orei 23.16.

O persoană a alertat oamenii legii precum că în satul Svetlîi, raionul Comrat se deplasează cu viteză excesivă cinci motociclete, iar conducătorii acestora lovesc cu pumnii în automobile. Astfel, tragedia s-a produs în timp ce grupa operativă se deplasa cu girofarul pornit în partea de sud. Ulterior, a tamponat o motocicletă „Yamaha”, condusă de un bărbat de 33 de ani, locuitor al raionului Cahul.

Potrivit oamenilor legii, șoferul motocicletei se deplasa în întâmpinare cu viteză excesivă. Ulterior, o altă motocicletă „Honda”, condusă de un tânăr de 28 de ani, s-a ciocnit cu mașina poliției, care staționa pe carosabil.