CONCERT INEDIT pe peronul Gării din Capitală. Maestrul Eugen Doga a cântat la pian cele mai frumoase melodii

CONCERT INEDIT pe peronul Gării din Capitală. Maestrul Eugen Doga a cântat la pian cele mai frumoase melodii

13 știri, 12

Muzica clasică a răsunat astăzi pe peronul Gării din Capitală. Maestrul Eugen Doga i-a surprins pe călători cu un concert inedit. El i-a încântat cu cele mai frumoase melodii ale sale, interpretate la pian. Evenimentul a fost organizat de administrația Căii Ferate.

"Îl știu foarte bine pe domnul Doga, este o frumusețe, este un compozitor care are un dar de la Dumnezeu", a spus un călător.

"Sunt foarte emoționată, stau aici și mă admir singură pe mine. Este momentul când ar fi nevoie toți să vină acasă", a afirmat o călătoare.

"Atmosfera este una specială. Din acest punct pornesc trenurile spre mai multe destinații. Este o idee foarte bună. Eu îi cunosc numele, dacă îl întâlneam pe stradă nu îl recunoșteam", a menționat un bărbat.

Maestrul spune că a acceptat cu mare drag invitația CFM.

"Anume aici este locul de pornire și de venire, este poarta spre lume și nu este pur și simplu o cale, dar cale ferată, care nu o poți distruge cu una cu două", a declarat Eugen Doga.

În cadrul evenimentuluui, Eugen Doga a fost decorat cu cea mai înaltă distincție feroviară.

"Este o insignă internațională. Domnul Doga ne-a permis gratis ca melodiile lui să cânte atât în gară cât și în trenurile noastre. Ne face o cinste și o onoare ca să îl vedem și chiar să cânte pe viu astăzi în incinta gării noastre", a precizat Iurie Topală, director general al CFM.

În acest an, maestrul a primit din parte...

    Citește pe publika.md