Condamnare dură pentru bărbatul care a încercat să-și omoare copilul și fosta soție la Strășeni2Foto© noi.md

Condamnare dură pentru bărbatul care a încercat să-și omoare copilul și fosta soție la Strășeni

, 6 știri, 21 vizualizări

Acesta a fost verdictul dictat de magistrați după ce Procuratura raionului Strășeni i-a demonstrat inculpatului vina pentru două capete de acuzare: ”tentativă de omor” și ”conducerea mijlocului de transport de către o persoană care se află în stare de ebrietate alcoolică cu grad avansat”.

Pe lîngă pedeapsa închisorii, acestuia i-a fost anulat dreptul de a conduce mijloace de transport, fiind, concomitent, obligat să le achite părților vătămate prejudicii de peste 1,7 milioane de lei, iar încă circa 10 mii de lei - în folosul statului, pentru cheltuieli judiciare.

Cazul a avut loc în seara de 31 decembrie 2019. După ce a aflat că fosta soție, împreună cu copilul lor s-a pornit spre capitală cu o rudă, acolo unde urma să sărbătorească Revelionul, inculpatul a urcat băut la volan și s-a pornit din urma lor. Pe traseul R-1 UngheniChișinău, ajungînd în apropiere de localitatea Făgureni, Strășeni, acesta a accelerat și a intrat din plin cu mașina în autoturismul în care se afla femeia cu copilul.