Conducerea ACRE: Aderarea Partidului “ȘOR” va fi utilă și pentru Moldova și pentru Alianță

Conducerea ACRE: Aderarea Partidului “ȘOR” va fi utilă și pentru Moldova și pentru Alianță

6 știri, 7

Partidul Politic “ȘOR” a devenit membru al uneia dintre cele mai proeminente și mai importante familii politice europene – Alianța Conservatorilor și Reformiștilor Europeni (ACRE), care reunește europarlamentari și formațiuni politice aflate la guvernare în peste 35 de state, informează CURENTUL.

Potrivit unui comunicat de presă, această decizie reprezintă recunoașterea partidului din Republica Moldova drept o echipă politică de încredere și de perspectivă.

„Numeroși lideri politici europeni au salutat aderarea Partidului “ȘOR” și au promis sprijin nu doar pentru această formațiune, dar pentru Republica Moldova în general. Partidul “ȘOR” a fost acceptat la ACRE în cadrul summitul-ui desfășurat la Baku în perioada 8-9 iunie. Partidul “ȘOR” a fost reprezentat de vicepreședintele formațiunii, Marina Tauber”, se spune în comunicatul de presă.

În același timp, lideri politici importanți au salutat aderarea Partidului “ȘOR” la această importantă familie politică, asigurându-i sprijinul. „Este o mare plăcere de a spune bun venit Partidului “ȘOR” în alianța noastră, în cadrul reuniunii consiliului de la Baku. Suntem încântați de faptul că Partidul “ȘOR”, condus de Ilan Șor, a devenit un partener global al alianței noastre”, a declarat directorul executiv al ACRE, Richard Milsom.

Richard Milsom, a dat asigurări că ACRE va sprijini Partidul “ȘOR”, dar și Republica Moldova, în general....

    Citește pe curentul.md