Conferință de presă organizată de Federația Moldovenească de Fotbal3Foto1Video© deschide.md

Conferință de presă organizată de Federația Moldovenească de Fotbal

, 6 știri, 7 vizualizări

„Voi conduce naționala până la finalul preliminariilor. Voi rămâne și director al naționalelor. După actualele preliminarii, vom lua o hotărâre. Este o onoare să fii antrenor de națională”, a declarat selecționerul Moldovei, Semion Altman.

Altman spune că și-ar dori să încheie actuala campanie de calificare pe locul 4, Moldova fiind într-o grupă cu Franța, Turcia, Islanda, Albania și Andorra. „Înțeleg responsabilitatea acestui post. Obiectul este să creăm o atmosferă bună la lot, care să emită pretenții în fața unor adversari mai tari. Obiectivul este clasarea pe locul 4 în grupă”, a afirmat Altman.

Ucraineanul de 73 de ani va avea un staff format din conaționalii săi. „Mă va ajuta Alexandr Scripnik, cu care am lucrat și la Zimbru. El este antrenor emerit al Moldovei pentru evoluția de la Cupa CSI. Antrenor de portari va fi fiul meu, Ghenadie Altman. Ambii antrenori dispun de licența Pro. În staff va fi și Alexandr Trutnev, care va răspunde de analiza adversarului. Împreună am realizat un program de care se folosesc antrenori din alte țări”, a spus Semion Altman.