Consilierii din Dubăsari care l-au suspendat din funcție pe cumătrul lui Dodon, citați la CNA3Foto© deschide.md

Consilierii din Dubăsari care l-au suspendat din funcție pe cumătrul lui Dodon, citați la CNA

, 6 știri, 9 vizualizări

Consilierii raionali din Dubăsari, care au votat pentru suspendarea lui Grigore Filipov din funcția de președinte de raion pe o perioadă de 60 de zile, sunt citați la Centrul Național Anticorupție (CNA). Despre aceasta anunță deputatul Platformei DA, Stela Macari, pe pagina sa de Facebook, publicând și o dovadă foto, cu o citație a unui consilier.

În acest context, parlamentarul remarcă faptul că în instituțiile statului au mai rămas oameni ai regimului Dodon-Chicu, care aplică tactici de intimidare, constrângere și influențare a persoanelor incomode.

„Dacă cineva a crezut că regimul va pleca odată cu Dodon sau Chicu, atunci s-a înșelat amarnic. Atâta timp cât Instituțiile Statului sunt conduse de oamenii lor, tacticile de intimidare, constrângere și influențarea persoanelor incomode au rămas în continuare la toate nivelurile, ba chiar s-au amplificat. Zilele acestea, consilierii raionali din Dubăsari, care au îndrăznit să-l suspende din funcție pe Președintele Grigore Filipov, un apropiat al fostului nePreședinte Igor Dodon, au fost citați să se prezinte la CNA”, scrie deputatul pe pagina sa de Facebook.