Consilierul Prezidențial pentru politică externă, Bogdan Aurescu, va efectua astăzi o vizită la Chișinău10Foto© tribuna.md

Consilierul Prezidențial pentru politică externă, Bogdan Aurescu, va efectua astăzi o vizită la Chișinău

, 16 știri, 11 vizualizări

Consilierul prezidențial pentru politică externă Bogdan Aurescu va efectua astăzi o vizită de lucru la Chișinău, în contextul evoluțiilor politice recente din R. Moldova, transmite Administrația Prezidențială într-un comunicat de presă.

„Delegația condusă de Consilierul Prezidențial pentru politică externă, din care fac parte și Dan Neculăescu, secretar de stat pentru relații cu vecinătatea estică și relații multilaterale la nivel global în cadrul Ministerului Afacerilor Externe român, și Daniel Ioniță, ambasadorul României în Republica Moldova, va avea întâlniri cu forțele parlamentare și politice implicate în criza în curs din Republica Moldova, cu care va fi discutat contextul politic al crizei”, se precizează în comunicat.

Potrivit sursei citate, va fi reiterat „apelul la calm, reținere și dialog”, dar și la „continuarea parcursului european” al R. Moldova, transmite Digi24.