Constantin Țuțu este cercetat la libertate pentru că oferă organelor competente informații despre grupări criminale organizate2Foto© jurnal.md

Constantin Țuțu este cercetat la libertate pentru că oferă organelor competente informații despre grupări criminale organizate

, 7 știri, 11 vizualizări

Potrivit ministrului de Interne, Pavel Voicu, fostul deputat PD Constantin Țuțu colaborează cu procurorii și prezintă informații despre „grupări internaționale importante”.

„Sunt mai mulți factori care permit ca el să se afle la libertate. De exemplu, colaborează cu organul de urmărire penală, prezintă informații despre anumite grupări internaționale importante, este prematur să spun mai multe”, a declarat ministrul Voicu, în cadrul unei emisiuni la N4.

„Faptul că Țuțu a fost scos din căutare internațională și s-a reîntors în RM și este la libertate asta nu înseamnă că organele de drept nu documentează mai multe acțiuni care îl vizează. Cu siguranță Țuțu va fi atras la răspundere penală pe trei capete de acuzații pe care le are acum. trafic de influență, îmbogățire ilicită și cazul de la Orhei”, a mai adăugat ministrul de Interne.