Cum poți obține un proiector, un ecran și un laptop pentru școala ta
Foto: stirilocale.md

Cum poți obține un proiector, un ecran și un laptop pentru școala ta

5 știri, 9

Fundația Orange a lansat cea de-a 4-a ediție a proiectului „Incluziunea Digitală Rurală”. Tradițional, acesta prevede selectarea prin concurs a 20 de instituții de învățământ din mediul rural pentru a fi dotate cu seturi de echipament IT performant: un proiector, un ecran și un laptop.

„Incluziunea Digitală Rurală” este unul din cele 4 proiecte aflate sub umbrela Orange Digital School, un program lansat pentru a asigura accesul școlilor la infrastructură modernă, expertiză profesională și educație de calitate în domeniu. Scopul principal al proiectului este ștergerea barierei digitale din învățământul preuniversitar în mediul rural.

În cadrul proiectului pot participa doar gimnaziile și liceele plasate în zonele rurale (inclusiv suburbiile mun. Chișinău) și, care numără cel puțin 250 de elevi. Nu sunt acceptate gimnaziile și liceele plasate în centrele raionale, orașe, municipii, cât și în or. Chișinău.

Dosarul de participare trebuie să includă:

Formular de aplicare completat (formatul formularului nu se modifică);

Un document ce confirmă numărul de elevi în școală;

O notă informativă despre dotarea instituției cu echipament IT (anume laptopuri, proiectoare și ecrane);

O scrisoare de motivare, din partea directorului instituției, care să explice necesitatea unui astfel de echipament pentru școala în cauză, precum și să specifice în ce activități școlare acesta va fi folosit....

    Citește pe stirilocale.md