Cum va circula transportul public de Ziua Națională a Vinului
Foto: tv8.md

Cum va circula transportul public de Ziua Națională a Vinului

14 știri, 7

În zilele de sâmbătă și duminică, 6 – 7 octombrie 2018, în Piața Marii Adunări Naționale va fi organizată „Ziua Națională a Vinului”.

În context, începând cu ziua de vineri, 5 octombrie (ora 20.00), dar și în zilele de sâmbătă și duminică, 6 – 7 octombrie 2018, va fi suspendat traficul rutier pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, în perimetrul străzilor Al. Pușkin – Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni.

În context, circulația transportului public va fi redirecționată pe străzile adiacente, după cum urmează.

Troleibuze:

Rutele nr. 1, nr. 4, nr. 5, nr. 8, nr. 22 și nr. 28 vor fi redirecționate pe str. București, în ambele direcții și anume:

Tur – de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Alexei Șciusev, str. București, str. Ciuflea sau bd. Dacia și în continuare pe traseele stabilite.

Retur – pe același traseu;

Rutele nr. 30 și nr. 31 vor circula de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Vasile Alecsandri, str. București, str. Al. Pușkin, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseele stabilite.

Autobuze:

Rutele nr. 5, nr. 9, nr. 11, nr. 17 și nr. 46 vor circula în ambele direcții cu ocolirea Pieței Marii Adunări Naționale și anume:

Tur – de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni, str. 31 august 1989, str. Al. Pușkin, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseele stabilite.

Retur – de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Al. Puș...

    Citește pe moldova.org