„Cum voi explica copiilor, de ce tatăl lor nu a fost cu noi de Paște”. Mesajul soției proprietarului „Andy`s Pizza”, reținut pentru șantaj4Foto1Video© unimedia.info

„Cum voi explica copiilor, de ce tatăl lor nu a fost cu noi de Paște”. Mesajul soției proprietarului „Andy`s Pizza”, reținut pentru șantaj

, 6 știri, 37 vizualizări

Soția proprietarului „La Plăcinte și Andy`s Pizza”, care a fost reținut, într-un dosar penal deschis pentru șantaj, a scris un mesaj pe pagina sa de Facebook. Dânsa menționează că acest caz a făcut-o să se dezamăgească în sistemul din Republica Moldova și că speră că „anchetatorii, procurorii și judecătorii să clarifice acest haos și să ia o decizie corectă”.

„M-am născut în Moldova, mi-am întâlnit soțul, iar acum creștem trei copii și îi educăm, așa cum am fost educați și noi…Dar cum voi explica acum copiilor, de ce prietenii sunt trădători, de ce nu este dreptate și de ce tatăl lor nu a fost cu noi la sfânta sărbătoare de Paște.

Cum să le explic părinților că fiul lor a fost calomniat…Mă doare atunci când văd cum mama plânge, iar tatăl într-o zi a îmbătrânit mai repede decât în 20 de ani…În acest an, compania noastră va împlini 20 de ani, am creat un brand recunoscut, de care acum ne mândrim. Succesul l-am obținut datorită muncii grele. Calea noastră nu a fost ușoară, noi foarte mult am muncit.