Dacia a lansat oficial noul SUV Duster. Design revizuit, interior nou și motorizări cunoscute

Dacia a lansat oficial noul SUV Duster. Design revizuit, interior nou și motorizări cunoscute

15 știri, 2

Dacia a prezentat nouă generație Duster în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. SUV-ul constructorului de la Mioveni promite acum un design revizuit, un interior nou cu elemente moderne și motorizări cunoscute.

"Noul Duster își afirmă din plin personalitatea de SUV, abordând un design exterior robust, complet nou. Interiorul inedit se remarcă prin confortul oferit, prin calitatea percepută și prin ergonomie", a declarat Francois Mariotte, director comercial Dacia.

Nouă generație Duster măsoară 4.3 metri lungime, are o lătime de 1.8 și o gardă la sol de 210 mm. Potrbagajul măsoară 445 de litri în variantă 4x4, respectiv 376 litri în versiunea 4x4. Unghiul de atac ajunge la aproximativ 30 de grade, în timp ce unghiul de degajare măsoară 33 de grade.

Din punct de vedere estetic, echipă lui Laurens van den Acker, șeful de design Renault, a continuat să promoveze aspectul robust al SUV-ului de la Mioveni. În partea frontală a noii generații Dacia Duster observăm blocuri optice noi, nervuri pe capotă și un scut de culoare crom satinat. Conform oficialilor Dacia, parbrizul noului Duster este amplasat cu 100 de milimetri mai în fată și este mai înclinat.

Pasajele roților sunt și ele mai generoase, iar jantele de 17 inch completează aspectul noii generații Duster.

    Citește pe radiochisinau.md