De ce Ion Chicu nu va fi amendat pentru nunta fiului său1Video© noi.md

De ce Ion Chicu nu va fi amendat pentru nunta fiului său

, 9 știri, 12 vizualizări

Ministrul de Interne spune că poliția investighează cazul presupusei nunți a fiului premierului Ion Chicu și concluziile forțelor de ordine este că la Vinăruia Poiana nu a fost o nuntă, dar o serată. Pavel Voicu spune că este un caz pe care nu-l consideră unul important, au mai fost ți alte nunți și cumătrii, este unul minuscul de care nu trebuie să se ocupe un ministru, iar poliția l-a investigat după ce a primit un apel la 112.

„Cazul s-a examinat, au fost chestionați și administratorul, și barmaneii, și persoane care nu sunt cointeresate să spună un alt fel de situație și s-a stabilit că nu a fost o nuntă, dar o serată organiozată de fiul premierului și ne-a convins prin probe că nunta a fost programată în altă parte, nu a fost vorba de o nuntă, dar o masă organizată în sânul celor mai apropiați oameni”, a declarat Pavel Voicu pentru TV8.

Ministrul spune că la petrecere au fost sub 50 de persoane și că totul a fost legal. Pavel Voicu mai spune că poliția a înregistrat și alte astfel de petreceri, inclusiv în rândul polițiștilor și a cerut ca aceștia să fie pedepsiți la maxim,.