De ce iPhone 8 ar putea fi ultimul telefon pe care Apple îl face

De ce iPhone 8 ar putea fi ultimul telefon pe care Apple îl face

9 știri, 10

12 septembrie va fi o zi cu mare însemnătate pentru gigantul Apple. Se știe că în cazul evenimentului se vor lansa trei telefoane iPhone 8, iPhone 8 Plus și iPhone X.

Aparent, iPhone 8 și iPhone 8 Plus vor fi modelele mai accesibile de iPhone lansate în 2017. iPhone X va fi un telefon foarte special pentru Apple, reprezentând aniversarea a zece ani de la lansarea primului model.

John Brandon, editor al publicației Inc.com, este de părere că aceaste telefoane ar putea fi ultimele telefoane de care un utilizator va avea nevoie. Acesta punctează faptul că noul telefon Apple va avea ecranul până în margini, un display OLED, adică mai luminos și clar, un procesor mai rapid, încărcare wireless, dar și un preț pe măsură în jur de 1000 de dolari.

De ce crede Brandon că iPhone 8 ar putea fi ultimul telefon pe care Apple îl face? Un motiv este faptul că oamenii nu vor avea un motiv destul de bun pentru a-și face un upgrade deaorece noul model este foarte rapid și se încarcă rapid. Ar putea numi problema "Honda" când oamenii păstrau mașinile prea mult timp deoarece nu se stricau. Același motiv fiind și cauza scăderii vânzărilor de iPhone de anul trecut.

Un alt motiv invocat este avansul asistenților digitali. Amazon Echo, Google Home pot face lucruri pe care un telefon le poate face doar prin comenzi vocale. Vrei să suni pe cineva? Îi spui lui Echo, vrei să vezi cum e vremea? îl întreb...

    Citește pe timpul.md