Despre dragoste, la Guvern. Pavel Filip și-a felicitat colegii cu ocazia Sfântului Valentin

Despre dragoste, la Guvern. Pavel Filip și-a felicitat colegii cu ocazia Sfântului Valentin

4 știri, 6

De Ziua Îndrăgostiților, iubirea plutește în aer și la Guvern. În debutul ședinței executivului, premierul Pavel Filip, și-a felicitat colegii, dar și pe toți cei îndrăgostiți, cu ocazia acestei sărbători.

"Vreau să urez la mulți ani frumoși tuturor celor ce iubesc. Și cu titlu separat celor îndrăgostiți de muncă și performanță din această sală, din ministere, dar și din agențiile noastre guvernamentale", a spus Pavel Filip, prim-ministru.

Cuvinte de felicitare de Sfântul Valentin au avut și unii miniștri.

"Doresc tuturor să cunoască dragostea pentru că ea ne dă aripi și ne ridică asupra cotidianului, iar acest lucru foarte important pentru că îți dă aripi. Nu sărbătoresc, dar mi se pare frumos motivul acestei sărbători și care își doresc să o sărbătorească nu au decât să o facă", a menționat Monica Babuc, ministrul Educației, Culturii și Cercetării.

"Sărbătoresc, cu atât mai mult că tatăl meu este Valentin și am multe motive să sărbătoresc", spune Cristina Lesnic, viceprim-ministru pentru Reintegrare.

"În familie cu soția sărbătoresc, foarte simplu, o cină romantică acasă și atât. Reporter: Ați cumpărat vreun cadou? -Flori. Trebuie să ne iubim în fiecare zi și cadouri, și flori să dăruim persoanei iubite zi de zi", a declarat Eugen Sturza, ministrul Apărării.

Alții preferă să sărbătorească însă de Dragobete, varianta românească a Sfântului Valentin.

"Peste zece zile voi săr...

    Citește pe publika.md