Delegația Secretariatului Adunării Naționale a Ungariei, în vizită la Parlament
Foto: curentul.md

Delegația Secretariatului Adunării Naționale a Ungariei, în vizită la Parlament

4 știri, 5

Delegația Secretariatului Adunării Naționale a Ungariei, condusă de Secretarul general, Gyӧrgy Such va efectua mâine o vizită la Parlamentul Republicii Moldova.

După cum informează TRIBUNA, delegația ungară va avea întrevederi separate cu Secretarul general al Parlamentului, Ala Popescu, Secretarul general adjunct, Igor Klipii, șeful Direcției generale juridice, Ion Creangă.

„Din componența delegației Secretariatului Adunării Naționale a Ungariei mai fac parte vicedirectorul pentru finanțe și administrare, Emil Bakos, vicedirectorul pentru legislație, Tibor Bárány și șeful echipei pentru asistență tehnică, Zoltán Horváth”, se spune în comunicat.

De mențioant că, Parlamentul Republicii Moldova este beneficiarul proiectului Twinning pentru Republica Moldova ”Consolidarea capacităților Parlamentului Republicii Moldova în procesul de armonizare a legislației naționale cu legislația UE”, finanțat de Uniunea Europeană. Proiectul este implementat în perioada septembrie 2017 – septembrie 2019 de Camera Deputaților a Parlamentului Republicii Cehe, Consiliul Național al Republicii Slovace și Adunarea Națională a Ungariei, în cooperare cu Parlamentul Republicii Moldova.

Andriana Cheptine

Citește pe tribuna.md