Deputații au votat cum vor fi alocați cei 16 mii de lei medicilor, pe care Guvernul ar fi vrut sa-i anuleze5Foto© deschide.md

Deputații au votat cum vor fi alocați cei 16 mii de lei medicilor, pe care Guvernul ar fi vrut sa-i anuleze

, 7 știri, 4 vizualizări

Politicienii au început această săptămână la monumentul lui Mihai Eminescu, recitând poezii și au terminat-o la CEC, depunând cereri pentru a candida la funcția de președinte a Republicii Moldova, o funcție care îți asigură o echipă de filmare, fotograf și poate 10 bodyguarzi, anul următor, când urmează să meargă din nou la bustul lui Eminescu de pe Aleea Clasicilor. Ion Chicu a scos din buzunar un medalion și a rostit către public: „Nuntă nu a fost, nu ați văzut dumneavoastră nicio nuntă. Închidem ochii și numărăm până la 10…”.

Este ziua când prin fața monumentului lui Mihai Eminescu sunt depuse tone de flori de către politicieni, care demonstrează că știu și ei un poet și știu și o poezie de a unui poet. A lipsit însă la depunerile de flori un om, și anume Ion Chicu, prim-ministrul Republicii Moldova, care era căutat de toți pentru a oferi explicații despre ce fusese cu câteva zile înainte la o vinărie.

În seara de 28 august, câțiva agenți de pază împiedicau accesul jurnaliștilor la o vinărie din Horodca, Ialoveni, unde gurile rele spuneau că avea loc nunta fiului lui Ion Chicu. Au fost sesizări la Procuratură, au fost comentarii acide pe rețelele de socializare, dar pentru că nimeni nu oprește gura lumii, Ion Chicu a decis să o ignore. Sperăm ca nu numai Eminescu o să-l judece.