Deputatul Corneliu Furculiță și ministrul Pavel Voicu ar fi fost implicați în mușamalizarea unui dosar pentru șofat în stare de ebrietate11Foto2Video© deschide.md

Deputatul Corneliu Furculiță și ministrul Pavel Voicu ar fi fost implicați în mușamalizarea unui dosar pentru șofat în stare de ebrietate

, 34 știri, 7 vizualizări

Săptămâna trecută, pe adresa electronică a mai multor instituții de presă, a ajuns o înregistrare telefonică, în care un tânăr se laudă unui amic despre cum un oarecare Cornel, care îi este rudă, a fluturat cu legitimația de deputat în fața polițiștilor, după ce aceștia l-au tras pe dreapta la ieșirea din Chișinău și l-au supus testului cu aparatul Dragger. Pentru că rezultatele alcotestului arătau că acesta avuse o concetrație de 0,32 mg/l alcool pur în aerul expirat, bănuitul a fost dus la Dispensarul Narcologic, pentru a-i fi preluate probe de sânge.

Aceeași înregistrare telefonică a fost virală și pe mai multe canale de pe paltforma online Telegram. Individul care se laudă prietenului cu aventurile și pilele sale se numește Sergiu Gorea, un tânăr în vârstă de 28 de ani, originar din satul Răuțel, raionul Fălești. Acesta este nepotul familiei Furculiță, mai exact fiul fratelui Ludmilei Furculiță.

Recent, pe adresa redacției NordNews.md au ajuns și alte înregistrări telefonice care au legătură direct cu acest caz și care vin să confirme faptul că incidentul a avut loc, iar șoferul prins băut la volan a scăpat de dosar penal și a rămas cu permisul de conducere în buzunar, datorită implicării socialistului Furculiță.