Desfășurarea campaniei de curățenie de primăvară "Facem curat lună!"
Foto: www.realitatea.md

Desfășurarea campaniei de curățenie de primăvară "Facem curat lună!"

7 știri, 7

Primarul general interimar al municipiului Chișinău, Silvia Radu, a convocat astăzi o ședință de lucru, în legătură în începerea campaniei de curățenie de primăvară. În cadrul ședinței, la care au participat toți operatorii de salubrizare din capitală, au fost stabilite prioritățile și modul de intervenție a serviciilor în perioada campaniei de curățenie.

Potrivit primarului interimar Silvia Radu, în această primăvară campania de curățenie se va desfășura sub genericul „Facem curat lună”, iar mâine, 14 martie a.c., va fi prima zi de intervenție în care vor fi antrenate toate serviciile municipale de profil.

Operatorii vor acționa concentrat, sector după sector, iar startul campaniei de salubrizare va fi dat în sectorul Ciocana.

Pentru buna organizare și desfășurare a procesului de lucru, au fost stabilite adresele unde se va interveni, tipurile de lucrări și tehnica necesară. Operatorii de salubrizare vor acționa pentru a asigura curățarea trotuarelor, a stațiilor de așteptare a transportului public și a carosabilului.

Concomitent, se va interveni în parcuri, scuaruri, curțile blocurilor de locuință și vor fi evacuate gheretele abandonate, dar și vor fi reparate și vopsite băncile din parcuri și locurile de joacă pentru copii și curățați arborii.

    Citește pe publika.md    Tendințe