Diacov afirmă că democrații vin la ședințele de luni ale lui Dodon, Chicu și Greceanîi. Președintele infirmă: Seara câteodată ne vedem15Foto1Video© agora.md

Diacov afirmă că democrații vin la ședințele de luni ale lui Dodon, Chicu și Greceanîi. Președintele infirmă: Seara câteodată ne vedem

, 28 știri, 3 vizualizări

Deputații Partidului Democrat din Moldova au întrevederi periodice cu șeful statului, Igor Dodon, președinta Parlamentului, Zinaida Greceanîi, și premierul Ion Chicu. Acest lucru a fost confirmat de către Dodon, după ce liderul fracțiunii paralamentare PDM, Dumitru Diacov, a anunțat săptămâna trecută acest lucru, într-o emisiune televizată.

„Acum dimineață? Voi ce credeți că ei se ascund prin veceuri sau ce? (n.r. „ei”-deputații democrați) Dimineță la ora 8:00? Niciodată la ora 8:00 ei nu au fost la ședințele noastre, dar seara, câteodată ne vedem”, a recunoscut Dodon astăzi, după ședința comună cu Greceanîi și Chicu.

Amintim că, în timpul unei emisiuni de la un post privat de teliviziune, Dumitru Diacov, a declarat că: „în fiecare luni ne întâlnim cu domnul Dodon, cu domnul Chicu, cu doamna Grecianîi. Dezbatem toate problemele care ne privesc”, menționând că, nu vede de ce ar trebui să demitem Guvernul Chicu, atâta timp cât își face treaba bine.