Diacov îl acuză pe Voronin că a „vîndut” cel puțin opt deputați5Foto© deschide.md

Diacov îl acuză pe Voronin că a „vîndut” cel puțin opt deputați

, 8 știri, 8 vizualizări

CHIȘINĂU, 28 feb - Sputnik. Războiul verbal dintre Vladimir Voronin și Dumitru Diacov nu mai contenește, chiar dacă liderul PCRM aproape că a dispărut din spațiul public, după ce partidul său nu a trecut pragul electoral la alegerile parlamentare de anul trecut și, respectiv, nu a intrat în Parlament.

De această dată, conflictul a pornit de la o postare plasată pe Facebook de către Dumitru Diacov, în care democratul îl acuză pe liderul comuniștilor că ar fi încasat bani atunci când 14 deputați PCRM au migrat la Partidul Democrat. În acest fel, președintele de onoare al PDM a confirmat indirect că pentru cei 14 transfugi s-au plătit bani ca să plece din PCRM și să adere la PDM.

"Ați auzit vreodată ca Voronin să spună un cuvânt de bine de domnii M. Snegur sau P. Lucinschi? De N. Timofti și I. Dodon nici nu mai vorbesc. Toți foștii lui colegi de partid - M. Lupu, Z. Greceanii, V. Stepaniuc, V. Turcan, V. Misin - au fost etichetați de nenumărate ori cu cuvinte urate. Despre cei 14 deputați, care l-au părăsit, alte cuvinte decât “trădători” el nici nu a căutat. Măcar ca pentru plecarea a cel puțin 8 dintre ei, banii, din câte știu eu, i-a luat însuși Voronin. De la cine, toata lumea știe!", a scris Diacov pe pagina sa de Facebook.