Directorul interimar al liceului Prometeu refuză să își dea demisia© noi.md

Directorul interimar al liceului Prometeu refuză să își dea demisia

, 4 știri, 7 vizualizări

Cererile de demisie ale profesorilor de la liceul „Prometeu-Prim” nu pot fi recunoscute, întrucât potrivit directorului interimar al instituției, profesorii au scris cererile de concediere pe numele unui director demis.

Aurelian Silvestru refuză să plece din funcție. În acest moment el nu este administratorul acestui liceu. Totuși, el nu dorește să predea ștampila și să evacueze instituția, deși eu sunt numit director interimar legal”, a spus directorul interimar ,Nicu Roman, în cadrul unei conferințe de presă.

„Ceea ce a făcut el este atac raider. Nu ni se permite să intrăm de pe clădirea din strada Iorga. Deși avem peste 89 la sută din proprietate și contract de arendă pentru 25 de ani. Facem apel către părinți, elevi și cadre didactice. S-au demarat o serie de procese de judecată cu dumnealui. Suntem în tratative atât cu profesorii din liceu și cei din afară pentru a asigura liceul cu cadre didactice la începutul anului școlar. Profesorii au scris cererile de demisie către Aurelian Silvestru, eu ca director nu am cunoștință despre aceste cereri de demisie”, a mai punctat directorul interimar.