Directorul internatului nr.3, Igor Sandler, condamnat la 17 ani de închisoare
Foto: www.canal2.md

Directorul internatului nr.3, Igor Sandler, condamnat la 17 ani de închisoare

18 știri, 10

Directorul internatului nr.3, Igor Sandler, a fost condamnat la 17 ani și șase luni de închisoare. Sentința a fost pronunțată cu puțin timp în urmă de magistrații Judecătoriei Chișinău.

Procurorul de caz a cerut 18 de ani de pușcărie pentru Sandler și 17 ani pentru „colegul său” de dosar. Cei doi bănuiți pentru trafic de copii se află în stare de arest.

Potrivit PCCOCS, Directorul Gimnaziului a transmis omului de afaceri un copil plasat în instituția de învățământ pe care o conduce, pentru exploatare sexuală necomercială. Ca urmare, cu acordul directorului, copilul, care provine dintr-o familie social-vulnerabilă, în perioada lunilor mai-septembrie ale anului 2017, a locuit într-un apartament din mun. Chișinău închiriat de către sponsor, unde a fost exploatat sexual de către acesta.

În luna septembrie 2017, în rezultatul intervenției procurorilor și ofițerilor, copilul a fost salvat și plasat în custodia organelor publice abilitate, acestuia fiind acordată asistența socială și psihologică necesară

    Citește pe deschide.md