Dispozitive de incalzire a tutunului și țigarete pentru acestea, depistate la Giurgiulești cu ajutorul cainelui Serviciului Vamal5Foto© publika.md

Dispozitive de incalzire a tutunului și țigarete pentru acestea, depistate la Giurgiulești cu ajutorul cainelui Serviciului Vamal

, 6 știri, o vizualizare

Peste 30.000 de țigarete (1.500 de pachete) și dispozitive de încălzire a tutunului au fost depistate de vameșii de la Giurgiulești, asistați de câinele specializat. Bunurile erau ascunse în pereții laterali ai unui autocamion, care transporta mărfuri în regim de tranzit din Federația Rusă în Bulgaria.

Cazul a fost înregistrat la ieșirea din țară. Fiind întrebat dacă în mijlocul de transport sunt și alte bunuri decât cele indicate în documente, bărbatul a afirmat că nu are nimic de declarat.

În cadrul controlului de specialitate, vameșii au redirecționat mijlocul de transport spre scanare, implicând și câinele de serviciu. Analizând imaginile, angajații Serviciului Vamal au observat niște obiecte suspecte în pereții laterali ai cap-tractorului.