Dodon s-a intalnit cu co-raportorii Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei pentru Republica Moldova5Foto© tribuna.md

Dodon s-a intalnit cu co-raportorii Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei pentru Republica Moldova

, 9 știri, 10 vizualizări

Co-raportorii Adunării Parlamentare a Consiliului Europei pentru Republica Moldova, Egidijus Vareikis (Lituania) și Maryvonne Blondin (Franța) se află la Chișinău într-o vizită de documentare. Aceștia s-au întâlnit cu șeful statului, Igor Dodon.

„Am apreciat parteneriatul Republicii Moldova cu Consiliul Europei și interesul organizației cu privire la situația din țara noastră. Consider că implementarea recomandărilor și expertizei CoE este o completare necesară a acțiunilor actorilor din Republica Moldova, orientate spre consolidarea democrației, statului de drept și drepturilor omului la nivel național”, a scris Dodon pe pagina sa de Facebook.

În cadrul întrevederii a fost subliniată necesitatea implementării reformelor în domeniul justiției și în alte domenii prioritare, cu ajutorul partenerilor de dezvoltare, spre beneficiul populației Republicii Moldova și pentru dezvoltarea durabilă a țării.