Doi bărbați – reținuți, după ce au fost anunțați în căutare națională4Foto© tv8.md

Doi bărbați – reținuți, după ce au fost anunțați în căutare națională

, 7 știri, 9 vizualizări

Doi bărbați aflați în căutare națională au fost reținuți săptămâna trecută de polițiști. Cei doi au vârstele de 35 și 32 de ani. Unul a fost anunțat în căutare pentru furt, iar altul s-a aflat că este căutat de oamenii legii, după ce a trecut ilegal frontiera de stat.

În primul caz, la polițiști a parvenit acum trei luni orientarea pe numele unui locuitor al orașului Vulcănești. Acesta ar fi căutat de Inspectoratul de Poliție Cahul pentru jaf. În acest sens și polițiștii de frontieră Vulcănești au început să-l caute. Ca rezultat, bărbatul de 35 de ani a fost identificat și reținut chiar în centrul orașului Vulcănești.

Cel de-al doilea conațional, aflat în conflict cu legea, a fost reținut în timp ce trecea ilegal frontiera de stat. În seara zilei de duminică, 19 iulie, polițiștii de frontieră din Briceni au fost sesizați de populația locală despre prezența unei persoane necunoscute la intrarea în satul Grimăncăuți. Acesta ar fi fost observat în timp ce se deplasa dinspre linia de frontieră spre interiorul țării.