Doi indivizi din capitală, încătușați de polițiști, pentru că ar fi violat o tânără. Ce s-a depistat în apartamentul acestora

Doi indivizi din capitală, încătușați de polițiști, pentru că ar fi violat o tânără. Ce s-a depistat în apartamentul acestora

5 știri, 12

Doi indivizi cu vârstele de 30 ani, originari din capitală, au fost încătușați de către polițiștii sectorului Râșcani, fiind bănuiți că ar fi violat o tânără de 29 ani, domiciliată în capitală.

Conform informațiilor acumulate de către polițiști, victima a solicitat ajutor în noaptea spre 7 octombrie, declarând că ar fi fost violată de către doi indivizi.

„În cadrul acțiunilor procesual penale s-a constatat că aceștia erau cunoscuți de mai mult timp și ar fi mers la unul din ei acasă, unde ambii suspecți ar fi agresat-o fizic, întreținând mai multe acte sexuale cu victima, contra voinței acesteia”, au menționat polițiștii.

În apartament polițiștii au depistat și un aparat confecționat artizanal destinat consumului de droguri, un pachețel de tip zip-lock cu rămășițe de substanțe cu miros specific. Obiectele au fost sigilate, ridicate conform procedurii și expediate Centrului tehnico-criminalistic și expertize judiciare al IGP.

Bănuiții au fost identificați și reținuți pe un termen de 72 de ore în izolatorul Direcției de Poliție a mun. Chișinău.Ei sunt cercetați penal pentru viol, și riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 ani până la 12 ani.The post Doi indivizi din capitală, încătușați de polițiști, pentru că ar fi violat o tânără. Ce s-a depistat în apartamentul acestora appeared first on Moldova.org.

Citește pe moldova.org