Doi polițiști implicați într-un accident rutier. Au ieșit cu mașina pe contrasens și s-au tamponat cu un camion

Doi polițiști implicați într-un accident rutier. Au ieșit cu mașina pe contrasens și s-au tamponat cu un camion

6 știri, 5

În noaptea de 10 iulie 2018, în dispeceratul IP Râșcani a parvenit un apel telefonic precum că pe traseul M-5, în satul Recea, spre direcția orașului Râșcani, s-a produs un accident rutier, transmite CURENTUL.

Venind la fața locului, polițiștii Inspectoratului de Poliție Râșcani, au stabilit că automobilul de model BMW, condus de către un tânăr de 22 de ani, locuitor al s. Recea, r-ul. Râșcani, care deplasându-se cu automobilul spre direcția orașului Râșcani, a ieșit pe contrasens pentru a depăși un mijloc de transport, astfel, s-a tamponat cu un camion, condus de un bărbat de 47 de ani.

În automobilul de model BMW se aflau trei pasageri, două femei și un bărbat cu vârste cuprinse între 19 și 33 de ani. În urma impactului una dintre tinere a decedat la fața locului, ceilalți pasageri și șoferul s-au ales cu leziuni și au fost transportați la Spitalul raional din Râșcani.

Ca urmare a verificărilor s-a constatat că șoferul BMW-ului, precum și un alt bărbat care se afla în același mijloc de transport, sunt angajați ai poliției.

Oamenii legii au stabilit că în momentul accidentului, conform rezultatelor preliminate, aceștia se aflau în stare de ebrietate.

Polițistul care se afla la volanul automobilului va fi reținut și cercetat penal.

Actualmente, alte circumstanțe se stabilesc.

Cristina Parfeni

    Citește pe curentul.md    Tendințe