Doi soți, găsiți morți într-un apartament din capitală4Foto1Video© deschide.md

Doi soți, găsiți morți într-un apartament din capitală

, 9 știri, 17 vizualizări

Doi soți de 55 și 56 ani, locuitori ai Capitalei au fost depistați fără suflare într-un apartament din sectorul Râșcani a mun. Chișinău, transmite CURENTUL.

Inspectoratul sec. Râșcani din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, a fost alertat prin intermediul serviciului unic 112, precum că într-un apartament au fost depistate două cadavre. La fața locului imediat s-au deplasat polițiștii Batalionului de patrulare și reacționare operativă, grupa operativă a inspectoratului și medicul legist, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. În urma examinării cadavrelor de către medical legist, pe suprafața corpului bărbatului și femeii au fost depistate semne de moarte violentă și anume plăgi tăiate.

În urma măsurilor întreprinse de forțele de ordine a fost reținut proprietarul apartamentului în vârstă de 67 de ani, care în cadrul acțiunilor procesual penale și-a recunoscut vinovăția, totodată comunicând că era cunoscut cu victimele și i-a invitat în ospeție unde au consumat băuturi alcoolice.