Doi dintre cei 15 tineri implicați în bătaia dintr-un local din satul Bobeica, reținuți. Unul dintre agresori este minor
Foto: www.publika.md

Doi dintre cei 15 tineri implicați în bătaia dintr-un local din satul Bobeica, reținuți. Unul dintre agresori este minor

4 știri, 13

Doi tineri din cei 15 implicați în bătaia de sâmbătă noaptea, dintr-un local din satul Bobeica, raionul Hâncești, au fost reținuți. Potrivit poliției, unul dintre ei este minor.Tinerii nu-și recunosc vina.

"Băieții au vârsta cuprinsă între 17 și 18 ani și sunt originari din raionul Hâncești. Celelalte persoane sunt identificate și urmează să fie reținute. Dacă vor fi găsiți vinovați ei riscă privațiune de libertate de la 3 la 7 ani", a declarat Tatiana Soloțcaia, ofițer de presă IP Hâncești.

Tânărul de 18 ani a fost reținut pentru 72 de ore, iar minorul - pentru 24 de ore.

"A fost pornită cauză penală pentru huliganism. Minorul este sub tutela bunelului", a menționat Tatiana Soloțcaia, ofițer de presă IP Hâncești.

Procurorul urmează să ceară mandate de arestare pe numele celor doi reținuți. Dacă li se va demonstra vinovăția, tinerii riscă până la șapte ani de închisoare.

PUBLIKA.MD amintește că, sâmbătă noaptea, mai mulți tineri și-au împărțit pumni și picioare în într-un bar din Bobeica. Încăierarea a fost surprinsă de camerele de supraveghere din local. Totul a pornit după ce un grup de băieți agresivi a dat buzna în bar și a început să atace clienții.

Agresorii au folosit tot ce le-a căzut în mâini, de la tacuri până la pahare și sticle. Aceștia au acționat în mod organizat, deoarece s-au adunat din mai multe localități. Unul dintre tinerii implicați în confruntare s-a al...

    Citește pe publika.md