Trump pe Twitter: „Pregătește-te Rusia, rachetele vor veni”
Foto: www.publika.md

Trump pe Twitter: „Pregătește-te Rusia, rachetele vor veni”

18 știri, 14

Președintele SUA Donald Trump a avertizat Rusia să fie pregătită de un atac cu rachete asupra Siriei. ”Vor veni, noi și inteligente”, a anunțat Trump pe Twitter, răspunzând astfel unei amenințări din partea Moscovei cu privire la doborârea rachetelor lansate de americani.

Donald Trump a lansat un avertisment fără precedent la adresa Rusiei, sugerând că atacul asupra regimului de la Damasc va începe în curând.

”Rusia a promis că va doborî orice rachetă trasă spre Siria. Rusia, pregătește-te, pentru că vor veni, noi și inteligente. Nu ar trebui să fii aliata unui Animal care atacă cu arme chimice, care omoară oameni și îi face plăcere”, a scris Trump pe Twitter.

Președintele SUA a continuat cu un mesaj mai calm. ”Relația noastră cu Rusia este mai proastă ca niciodată și includ aici și perioada Războiului Rece. Nu există motive pentru asta. Rusia are nevoie de noi pentru a-și susține economia, iar noi avem nevoie ca toate țările să colaboreze. Să stopăm cursa înarmării?”, a scris Trump.

”Rachetele inteligente ar trebui să zboare către teroriști, nu către un guvern legitim, care a petrecut mai mulți ani luptând împotriva terorismului internațional pe teritoriul său”, a răspuns rapid purtătoarea de cuvânt a ministertului de Externe al Rusiei, Maria Zakharova.

”Inspectorii OPCW sunt conștienți că aceste rachete inteligente vor distruge toate dovezile lăsate de armele chimice? Sau ...

    Citește pe publika.md