Dosarul lui Lucinschi, la Curtea de Apel. Prima ședință a fost amânată la cererea apărării
Foto: tv8.md

Dosarul lui Lucinschi, la Curtea de Apel. Prima ședință a fost amânată la cererea apărării

5 știri, 11

Fostul deputat susține că el și avocații săi au aflat despre ziua ședinței abia la sfârșitul săptămânii trecute și nici măcar nu a făcut cunoștință cu apelul depus de procuror. Lucinschi spune că este dubios modul în care instanța grăbește examinarea dosarului.

„În primul rând vreau să vă spun că cu acea viteză care acum a fost numită prima ședință și cealaltă, următoarea ședință, denotă faptul că ceva nu este în regulă pentru că dacă luăm în plan comparativ să vedem celelalte cazuri care au apărut în apel de fapt, ședințele au fost stabilite cu o diferență destul de mare. În cazul meu, nu știu de ce, iarăși se face o excepție”, spune Chiril Lucinschi, ex-deputat.

Am încercat să aflăm care este poziția Procuratorii în instanța de Apel. Însă în fața judecătorilor s-a prezentat un procuror nou care a refuzat să ne ofere detalii: „- Să ne spuneți ce solicitați în apel. – Nu. Până la urmă noi am contestat doar la blândețea pedepsei. Asta-i tot…asta-i tot. – Dumneavoastră o să participați cu domnul Rurac în acest dosar? – Bineînțeles. – Păi și nu cunoașteți cauza?

– Bineînțeles că o cunosc, dar nu vă pot oferi absolut nicio informație. Absolut nicio informație nu vă pot oferi la moment”.

    Citește pe tv8.md