Drama din Norvegia continuă. Echipele de salvatori au găsit un om decedat după alunecarea de teren și au publicat lista dispăruților3Foto© publika.md

Drama din Norvegia continuă. Echipele de salvatori au găsit un om decedat după alunecarea de teren și au publicat lista dispăruților

, 5 știri, 18 vizualizări

Echipele de salvare speră să găsească supraviețuitori în locuințele distruse de alunecarea de teren produsă în localitatea Ask, din municipalitatea Gjerdrum, un oraș cu 5.000 de locuitori situat la nord-est de capitala norvegiană.

"Vedem în alunecarea de teren o parte a unei clădiri (locuință) care este încă parțial intactă. Sperăm că mai există buzunare de aer și că putem găsi supraviețuitori acolo. Pe asta ne concentrăm în prezent", a declarat șeful poliției locale, Ida Melbo, în cadrul unei conferințe de presă.

Vineri, echipele de salvare au găsit o persoană moartă printre dărâmături. Cadavrul nu a fost încă identificat, însă poliția a publicat o listă cu numele celor zece persoane dispărute, doi copii cu vârsta de 2 și respectiv 13 ani și opt adulți.