Droguri în valoare de 900 000 lei, ridicate de polițiștii din capitală. Șase persoane au fost reținute// VIDEO

Droguri în valoare de 900 000 lei, ridicate de polițiștii din capitală. Șase persoane au fost reținute// VIDEO

6 știri, 7

Oamenii legii din Chișinău au reținut 6 persoane, cu vârstele cuprinse între 32 ani și 60 de ani, fiind suspectate de păstrarea și vinderea în cantități mari și deosebit de mari a substanțelor stupefiante de tip,,Heroină’’, pe teritoriul capitalei.

Astfel, în cadrul perchezițiilor autorizate au fost depistate și confiscate: 152 pachețele improvizate artizanal din folie de staniol, cu substanță stupefiantă de tip „Heroină” cu masa de circa 50 grame, 5 pachețele din hârtie și „zip lock”, cu substanța stupefiantă „PVP”, cu masa de circa 3 grame, cântar electronic la mici dimensiuni.

De asemenea, au fost ridicate 9 telefoane mobile, cartele SIM, seringi și alte instrumente și aparate confecționate artizanal pentru pentru prepararea și utilizarea drogurilor în formă finală. O parte din droguri erau pregătite în pachețele pentru comercializare.

O cantitate de 245 de grame de droguri a fost ridicată, sigilată și transportată la Centrul tehnico-criminalistic și expertize judiciare al IGP.

Valoarea drogurilor confiscate, în cazul comercializării pe piața neagră, a fost estimată la aproximativ 900 000 lei.

Polițiștii întreprind măsuri speciale de investigație și acțiuni de urmărire penală în scopul stabilirii și reținerii altor complici la săvârșirea infracțiunii, dar și stabilirea sursei de proveniență a drogurilor.

Suspecții au fost reținuți pe un termen de 72 de ore în izolatorul D...

    Citește pe moldova.org