Drumuri bune pentru Dodon! Președintele și-a asfaltat drumul exact până la poarta Reședinței de la Condrița3Foto© timpul.md

Drumuri bune pentru Dodon! Președintele și-a asfaltat drumul exact până la poarta Reședinței de la Condrița

, 5 știri, 6 vizualizări

Președintele R. Moldova și-a asfaltat drumul exact până la poarta Reședinței de Stat de la Condrița. Despre aceasta relatează ex-primarul interimar al capitalei Ruslan Codreanu într-un video pe pagina sa de Facebook.

În context, ex-primarul inerimar i-a sugerat lui Igor Dodon să-și facă o reședință și în vârful dealului Otaci pentru că poate atunci, în sfârșit, va fi reparat drumul național R9 care leagă Vama Otaci de Soroca. „Mă gândeam poate să facem o reședință de stat și la Otaci în deal, să aibă și oamenii din Nordul țării drumuri bune. Acolo nici drum de țară nu-l poți numi, nu drum național unde mergi cu 5 km/h. Bravo dle. Președinte, tot așa cu grija poporului în fiecare zi!”

Într-un comunicat de presă, Codreanu subliniază că în luna august 2019 municipalitatea a reparat capital strada pe care locuiește Igor Dodon. Potrivit lui Codreanu, lucrările au fost făcute sub egida lui Ion Ceban care conduce de facto Primăria Chișinău din 4 iulie 2019, atunci când din motive politice înainte de campania electorală locală l-a înlăturat de la șefia capitalei.