După arestarea Marinei Tauber, Partidul Șor protestează din nou la Procuratură7Foto© tv8.md

După arestarea Marinei Tauber, Partidul Șor protestează din nou la Procuratură

, 12 știri, 30 vizualizări

Manifestațiile în susținerea deputatului Marina Tauber, care a fost plasată în arest preventiv pentru 30 de zile, la Penitenciarul 13 din Capitală, au continuat și astăzi, în fața Procuraturii Generale. Potrivit unui comunicat al formațiunii, mii de oameni au scandat lozinci antiguvernamentale și au acuzat puterea că aplică măsuri represive în raport cu oponenții politici, pentru a le închide gura și pentru a distrage atenția de la dezastrul social și economic în care a adus R. Moldova.

De asemenea, oamenii au cerut demisia procurorului general, la solicitarea căruia a fost ridicată imunitatea parlamentară a Marinei Tauber și a dispus reținerea acesteia. Liderul Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, care a intervenit online, le-a dat asigurări oamenilor că va lupta până la capăt, pentru ca actualul regim să pice, iar oamenii să aibă o viață mai bună.

Potrivit lui Ilan Șor, R. Moldova este capturată de o grupare de bandiți, Procuratura este folosită drept bâtă politică, la fel ca celelalte instituții ale statului. Totodată, Ilan Șor le-a mulțumit oamenilor pentru susținere și le-a dat asigurări că actuala guvernare va fi dată jos.