După mai mult de un an de zile, prințul Harry a revenit în Anglia, singur pentru funeraliile bunicului său4Foto© canal2.md

După mai mult de un an de zile, prințul Harry a revenit în Anglia, singur pentru funeraliile bunicului său

, 5 știri, 6 vizualizări

Prințul Philip, soțul reginei Elisabeta a II-a, s-a stins astăzi din viață la vârsta de 99 de ani. Anunțul a fost făcut în această după-amiază de Palatul Buckingham. Cunoscut pentru simțul umorului, a fost cel mai longeviv prinț consort din istoria Regatului Unit. Acesta ar fi împlinit 100 de ani, pe 10 iunie. Mariajul său cu Regina Elisabeta a II-a a durat 74 de ani.

Începând de astăzi, Regatul Britanic intră intră în doliu național, iar steagurile au fost coborâte în bernă. Potrivit presei britanice, la funeraliile bunicului său va veni și Prințul Harry, care este stabilit de mai bine de un an în Statele Unite.

„Problema este că trebuie să mă întorc la Londra, pentru parada în cinstea Reginei de ziua ei de naștere, care are loc sâmbătă. Vă rog să nu mă întrebați de ce ziua ei de naștere este oficial sărbătorită în iunie, dacă ea s-a născut în aprilie. Trebuie pur și simplu să acceptați acest lucru. ”