Echipa Partidului „Șor” a dat în exploatare sistemul de iluminat stradal în s. Fedoreuca, raionul Orhei4Foto1Video© ziarulnational.md

Echipa Partidului „Șor” a dat în exploatare sistemul de iluminat stradal în s. Fedoreuca, raionul Orhei

, 7 știri, 2 vizualizări

Încă o localitate din raionul Orhei dispune de sistem modern de iluminare publică stradală, grație echipei lui Ilan Șor. Este vorba de satul Fedoreuca, com. Ciocâlteni, unde echipa Partidului „ȘOR” a finalizat un proiect în acest sens. Recent, în localitate a avut loc o ceremonie festivă cu ocazia inaugurării sistemului de iluminat la care au participat localnici, funcționari locali și raionali, precum și deputați, se arată într-un comunicat de presă al formațiunii.

La Fedoreuca au fost montate o rețea electrică cu lungimea de trei kilometri și peste 110 de becuri de tip LED. Punctul de transformare a curentului a fost modernizat.

Într-o adresare către locuitorii din Fedoreuca, liderul Partidului „ȘOR”, Ilan Șor a menționat că cei patru ani de mandat ai primarilor din partea Partidului „ȘOR” au o agendă exactă pentru implementarea diferitor proiecte. „În cei patru ani de mandat ai primarilor noștri ne-am propus să implementăm mai multe proiecte.