Eduard Harunjen și Ecaterina Stratan, prezenți la Comisia privind anchetarea tentativei de puci6Foto1Video© deschide.md

Eduard Harunjen și Ecaterina Stratan, prezenți la Comisia privind anchetarea tentativei de puci

, 14 știri, 10 vizualizări

Președintele Comisiei de anchetă pentru elucidarea circumstanțelor de fapt și de drept privind tentativa de puci anticonstituțional întreprinsă de Partidul Democrat din Moldova prin intermediul Curții Constituționale și al Procuraturii Generale, Mihai Popșoi, a prezentat detalii de la audierile ce au avut loc astăzi, informează TRIBUNA.

În cadrul unei conferințe de presă, Popșoi a precizat că la audieri au fost invitați: ex-Procurorul General al RM, Eduard Harunjen, ex-directorul interimar al SPPS, Anatolie Golea, președintele Asociației Procurorilor din RM, Alexandru Cladco, directorul ÎP „Moldpres”, Andrei Volentir, directorul TV, Compania Teleradio Moldova, Ecaterina Stratan, ex-șeful adjunct al Inspectoratului General al Poliției, Gheorghe Cavcaliuc, și ex-prim adjunctul Inspectoratului General de Carabinieri, Mihail Ciubaciuc.

„Domnul Cladco și domnul Cavcaliuc sunt în deplasări și au cerut să fie reprogramați. Domnul Golea, în schimb, a oferit explicații în scris, dar are anumite rezerve vizavi de prezența sa în cadrul comisiei, dar îl vom cita repetat”, a spus Popșoi.